Klubber og klubråd

UngRingsted har flere forskellige klubtilbud, som man kan komme i om eftermiddagen og aftenen.

Klubberne er for alle, der har lyst til at hænge ud sammen med andre unge, lave kreative projekter, spille bold og spil, lave mad eller bare sludre lidt. De voksne er altid klar på nye ideer og står klar til at tage godt imod alle!

Man kan sagtens bare kigge forbi og få hjælp med at tilmelde sig. Tilmelding kan ske her: https://www.ungringsted.dk/Default.aspx?categoryguid=8fbff028b65644f582faf59a29adcdd3

 

Klub K

Vi laver forskellige aktiviteter på åbningsaftnerne, som de voksne og unge har planlagt. I klubben kan man altid spille computer, pool, playstation, bordtennis, bordfodbold, boldspil, kort- og brætspil, lave mad, kreative projekter eller hænge ud til en sludder med en af medarbejderne og de andre unge.

Hvis man har gode ideer til, hvad vi skal lave på de forskellige klubaftner, så hiver man bare fat i en medarbejder og så får vi det til at ske.

Klub K holder bl.a. også åbent første fredag i måneden med særlige events!

Tidspunkt: Mandag, tirsdag og torsdag kl. 16.00 - 20.00. Fra sommer og frem til efterårsferien er mandagene KUN for 7. klasser, mens tirsdage og torsdage er for alle fra 7. klasse til 18 år.

Sted: UngRingsted / Korsevænget 16

Tilmelding til Klub K kan ske her: https://www.ungringsted.dk/SubjectClass.aspx?guid=487ffeae762b431d837b62d545888e36

 

Klub Syd

Klubben ligger på 1. sal i Ahornhallen. I klubben kan man spille computer, playstation, bordtennis, bordfodbold, pinball, kort- og brætspil. Vi spiller meget bold i hallen - mest fodbold, men andet bold og andre aktiviteter kan vi sagtens lokkes til. Klubben har også et studie, som man kan indspille musik i og en drenge-, pigeklub og streetsoccer, man kan hygge sig i. Hvis man har ideer til, hvad vi skal lave, så siger man dem bare højt - vi er altid friske!

Tidspunkt: Mandag og onsdag 17:00-20:00 og søndag 16:00-19:00

Sted: 1. sal i Ahornhallen

Tilmelding til Klub Syd kan ske her: https://www.ungringsted.dk/SubjectClass.aspx?guid=1e089ca264be402c9dc8b80d35b34af2

 

Street Soccer, Drenge- og Pigeklub - fredag i Syd

Street Soccer, Drenge- og Pigeklub er for alle 10-20 årige i Ringsted Syd, hvor vi hygger os med forskellige aktiviteter, arrangementer og ture ud af huset. Vi spiller ofte Street Soccer udendørs eller i hallen. For unge, der elsker fede tricks og leg med bold. Fælles for alle tre aktiviteter er at vi vægter samvær og kammeratskab højt!

Tidspunkt: Fredag 18:00-21:00 (åbner i uge 36)

Sted: 1. sal i Ahornhallen

Tilmelding til fredag i Syd kan ske her: https://www.ungringsted.dk/SubjectClass.aspx?guid=dec86f2f6b42446dabe404b2272d19d7

 

Pigerum

Pigerum er et tilbud til piger, som af og til føler sig alene, men som gerne vil tale om de svære ting – stort som småt – der fylder. Det kan også være piger, som synes, det kan være svært at indgå i større fællesskaber. I Pigerum kan pigerne danne nye venskaber i trygge og rolige rammer og lave hyggelige ting sammen med de andre piger og de to voksne, der er tilknyttet Pigerum. Pigerne er selv med til at bestemme, hvad de vil lave. Det kan fx være at se film, bage, være kreative, spille brætspil eller få hjælp til lektier.

Vi mødes i Ungdomsklubben i Korsevænget en fast eftermiddag om ugen. I september er datoerne den 16. og 30. september kl. 15.30. Fra uge 41 mødes vi hver torsdag kl. 15.30-18.

Tankerne omkring Pigerum er, at der rundt på skolerne i Ringsted er en gruppe piger, som synes det kan være svært at tage skridtet til at komme i Ungdomsklubben og melde sig på Ungdomsskolens hold – eller i det hele taget have modet til at opsøge nye fællesskaber.

Vi har alle brug for at være en del af et fællesskab, og vi vil i Pigerum have fokus på at få pigerne til at tro mere på sig selv og få tydeliggjort deres ressourcer, så de tør tage den første kontakt med andre unge.

I Pigerum lægger vi vægt på, at:Som Ungdomsskole skaber vi rammer for ungeinvolvering, hvor netop de unge er den vigtigste ressource, og anses som en bæredygtig og sammenhængende kræft i Ungdomsskolen. Vi er af den overbevisning, at unge og ungemiljøer trives bedst, når dagsordenen for udvikling og identitet sættes af de unge selv. Derfor arbejder vi med udgangspunkt i de unges egne ønsker og behov, hvor vi tilbyder muligheder, rammer og indhold der genererer ejerskab og indflydelse via ungeinvolvering, der samtid sikre en inkluderende og omstillingsparat kultur, der giver mening og værdi for den enkelte unge.Som Ungdomsskole skaber vi rammer for ungeinvolvering, hvor netop de unge er den vigtigste ressource, og anses som en bæredygtig og sammenhængende kræft i Ungdomsskolen. Vi er af den overbevisning, at unge og ungemiljøer trives bedst, når dagsordenen for udvikling og identitet sættes af de unge selv. Derfor arbejder vi med udgangspunkt i de unges egne ønsker og behov, hvor vi tilbyder muligheder, rammer og indhold der genererer ejerskab og indflydelse via ungeinvolvering, der samtid sikre en inkluderende og omstillingsparat kultur, der giver mening og værdi for den enkelte unge.

  • Alle bliver hørt, og vi er nærværende og lyttende. Der vil være mulighed for at tale med en voksen omkring ting, der kan være svære at dele med andre.
  • Alle piger uanset religion og nationalitet har værdi. Pigerum hjælper dig med at se dine ressourcer og muligheder. Vi hjælper dig med at finde dem frem, så andre kan få glæde af dem.
  • Pigerum skal være et sted, hvor vi kan stole på hinanden. De voksne er pålidelige og udviser tillid i deres arbejde. I Pigerum har vi tillid til, at de unge kan være fortrolige i forhold til hinanden.
  • Pigerum er de unges sted, og derfor inddrages alle omkring beslutninger og handlinger. Vi lytter og inddrager alle i, ”hvad vi skal i Pigerum”.

Hvis du har kendskab til en ung pige, som kunne have gavn af ovenstående, må du meget gerne kontakte os for at høre mere. Kontakt Signe på telefon: 20 13 77 16 eller silg@ringsted.dk.

 

Computer Clubhouse

Computer Clubhouse er for den unge, der elsker godt selskab, at game og mødes med andre unge om noget fælles. Der er også lektiecafé i åbningstiden. Hold øje med @UngRingsted for, hvornår den præcis har åbent.

Tidspunkt: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag 14:00-18:00 (åbner 7. september)

Sted: 1. sal i Ahornhallen