Klubber

UngRingsteds Klubber

 

CORONAVIRUS: 

I FORBINDELSE MED FASE TO AF GENÅBNINGEN ER DET BESLUTTET, AT ALLE UNGDOMSSKOLENS AKTIVITETER (DVS. UNGRINGSTED) FOR 0. - 10. KLASSE KAN GENOPTAGES FRA MANDAG D. 18. MAJ 2020.

DOG BETYDER RESTRIKTIONERNE FOR ALDERSGRUPPEN OG DE SUNDHEDSFAGLIGE HENSYN, AT VORES FRITIDSAKTIVITETER FORELØBIG VIL VÆRE LUKKET FREM TIL EFTER SOMMERFERIEN. MAN VIL DOG KUNNE MØDE UNGRINGSTEDS MEDARBEJDERE TIL UDENDØRSAKTIVITETER I LOKAL-OG NÆRMILJØET.

ALLE AKTIVITETER FOREGÅR I OVERENSSTEMMELSE MED DE RETNINGSLINJER, SOM SUNDHEDSMYNDIGHEDERNE HAR UDSTUKKET. VI HOLDER AFSTAND TIL HINANDEN OG HAR TILGÆNGELIG HÅNDVASK ELLER HÅNDSPRIT. ALLE VORES AKTIVITETER FOREGÅR UDENDØRS, OG ALLE KONTAKTPUNKTER BLIVER JÆVNLIGT RENGJORT.  

FØLG MED I AKTIVITETERNE PÅ INSTAGRAM, FACEBOOK OG SNAPCHAT - @UNGRINGSTED

 

UngRingsted har forskellige klubber, som alle er gratis at komme i for unge i Ringsted Kommune fra 7. klasse til 18 år. I klubber kan du hænge ud og være sammen med vennerne - eller møde nye venner. Du kan spille pool, bordtennis, spille fodbold, spille kort eller brætspil, game – eller hvad du har lyst til. De voksne i klubberne kan meget forskelligt, så kom og tal med dem og lav sjove og spændende aktiviteter.