Klub Syd

Med Pigeklub hver søndag

Mere information

Klub Syd ligger på 1. sal i Ahornhallen. I klubben kan man spille somputer, playstation, bordtennis, bordfodbold, pinball, kort- og brætspil. Vi spiller meget bold i hallen - mest fodbold, men andre aktiviteter kan vi også lokkes til. Klubben har også et studie, som man kan indspille musik i. Har du gode ideer til, hvad vi også kan lave i klubben, så kom og tal med os - vi er altid friske på at sludre med jer.

Hver søndag er der Pigeklub kl. 16-19. Her laver vi forskellige aktiviteter, som I er med til at bestemme. Vi kan lave noget med resten af klubben eller vi kan være alene i vores rum - kun for piger. Kom og vær med.

Klub SYD

Holder til i Computer Clubhouse på 1. salen i Ahornhallen, Ahorn Alle 48, 4100 Ringsted, og har åbent hver mandag kl. 16.00-20.00, onsdag kl. 17.00-20.00 og hver søndag kl. 16.00-19.00. Her kan du game, spille pool, bordtennis, PlayStation, brætspil og meget mere. De voksne i klubben kan meget forskelligt, så kom og tal med dem og lav sjove og spændende aktiviteter for dig og dine venner.

 

 

 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Mathias Mathiesen , Nadeem Nawabi, Marcus Nielsen, Kristian Jensen, Emre Celik, Mustafa Sacma, Janne Christiansen, Mohannad Abdullatif,
Holdstart mandag 24. aug 2020 kl. 16:00
Ledige pladser Der er plads til alle
Pris GRATIS
Andre muligheder Klub Syd
Ugedage mandag, onsdag, søndag
Hvornår?

Mandag og onsdag kl. 17-20 + søndag kl. 16-19

Hvor?

Klub SYD