Russisk sprog og kultur begynder (online undervisning)

Mere information

Underviser: Natalya Kuznyetsova 

Dag: Torsdage kl. 18.30 til 20.30, hver uge

Start: 7/10

Slut: 16/12 

Udbyder: Næstved Ungdomsskole

 

Vil du lære det mest udbredte sprog i Europa? Så skal du lære russisk. Mere end 150 millioner mennesker har russisk som modersmål, hvilket gør sproget til det 8. største modersmål i hele verden.

 

Dette kursus er for dig som gerne vil lære russisk sprog og kultur  hjemme fra din stue. Rusland har en meget spændende historie og et væld af enestående personligheder. Vi starter fra begyndelsen. Vi bygger videre på det elementære sprog, du kan, og du får også et basalt kendskab til turist russisk, så du kan klare dig i forskellige situationer, når du besøger Rusland. Du lærer at fortælle, hvor noget er, at spørge om vej, at lære tallene, klokken, ugedagene, at lave de første aftale om tid og sted, at bestille på en restaurant, at tale om transport, at købe ind og osv.

 

Vi lærer at forstå sproget og sprogets melodi, mens vi lytter til russiske musik. Vi vil få kendskab til alt fra russisk slang til det mere kultiverede og smukke russisk sprog. Du lærer om russisk kultur og traditioner. 

 

Du lærer at læse og skrive enkle tekster, føre små samtaler, simple dialoger på russisk. Den grundlæggende grammatik gennemarbejdes og hjælper dig på vej.

 

Vi bruger programmet Zoom. Du deltager fra din computer eller tablet hjemmefra.

 

Natalya, som underviser, taler russisk, ukrainsk, fransk, engelsk og dansk. Russisk er hendes modersmål. Natalya underviser også på en en dansk efterskole.

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Russisk sprog og kultur begynder (online undervisning)
Japansk fortsætter (online undervisning)
Koreansk begynder (online undervisning)
Japansk begynder
Ugedage torsdag

Hvor?

Ung Ringsted