Broderi i onsdags cafeen

Mere information

Underviser: Sascha Baasch & Catharina Almskou

Undervisningsdag: Onsdag 16:30-18:00

Start dato: 13/10

Slut dato: 15/12

 

Hvis du er til kreativitet og hygge, så er dette hold lige noget for dig. Broderi er kreativ syning i hånden, som du kan lave hvor som helst og når som helst - så længe du har dit broderi-kit ved hånden.

Du får udleveret et låne-broderi-kit, som består af nål, tråd, ramme og et stykke forprintet stof med motiv. - Eller du er velkommen til at tegne dit eget motiv på et stykke stof, som du kan brodere på. Mange forskellige textiler kan bruges.

Inden vi starter, er det en god idé, hvis du kigger på diverse broderi tips og teknikker på YouTube: Broderi for begyndere eller Embroider for beginners top 10 stitches. Herunder finder du to links:

Link 1:

https://www.youtube.com/watch?v=JGa4PoQB408

Link 2:

https://www.youtube.com/watch?v=tF8FrnJE134

 

Man kan broderer SÅ mange flotte ting!

 

På to af vores broderi-gange får vi besøg af Birgitte, som skal undervise os i Punch needle. Herunder kan du læse hvad det er og se datoerne hun kommer. Du behøver ikke at tilmelde dig Punch needle holdet, hvis du tilmelder dig "Broderi i onsdags cafeen".

 

Punch needle - hvad er det ?  

Det er en let form for broderi, du slipper for at skulle ramme et bestemt sted. Den ene side giver dig en glat overflade, mens den anden en mere fluffy. Du kan kombinere begge sider og derved lave virkelig flotte og kreative puder, tasker, vægtæpper og hvad du selv har af ideer. Punch needle er blev meget populært det sidste års tid. Tag et kig på Pinterest eller Instagram og lad dig inspirere. 

Det er lidt lige som at male på stof. Jeg har også andre nåle med, så du kan prøve forskellige teknikker. 

Alt i alt nogle hyggelige aftnerne, hvor vi bruger garn på en anden måde end at strikke med det. Kig i din mors eller mormors granrester eller tag ned i genbrugsbutikken og gå amok i sjovt garn.


Datoer:

  • Onsdag d. 3/11 kl. 16-18:30

  • Onsdag d. 10/11 kl. 16-18:30


Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 15 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Broderi i onsdags cafeen
Punch needle
Sy og design
Sy din egen shoppingbag i læder
Tøj-Design i papir
Sy din egen crossover taske i læder
Efterårscamp
Ugedage onsdag

Hvor?

Ung Ringsted