+45 57 62 76 50 // ungdomsskolen@ringsted.dk

ONLINE: Badass Broderi

Kreativ 🎨

Tilmelding åben - Gratis hold
Tirsdag kl.16:00-18.00, online hold
Aldersgrænse
Fra 11 år og 10 måneder til og med 18 år og 9 måneder og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er 2 pladser tilbage.

Beskrivelse

Underviser: Trine Runge Jessen

Undervisningsdag: Tre forskellige dage: tirsdag d. 14/3,onsdag d. 22/3 og mandag d. 28/3

Tidspunkt: 16.00-18.00

Udbyder: Ungdomsskolen UngiAarhus

Start / Slut: Uge 11-13

max antal unge: 20

 

Holdbeskrivelse:

Korssting.. Hvor sygt kedeligt lyder det lige? Det lyder faktisk herrefedt, når man blander det op med bandeord og rock’n’roll! Du behøver nemlig ikke brodere en missekat med selebukser, som ingen alligevel vil elske… Næh du kan sådan set brodere lige præcis det du synes er allerfedest!

Allerførst lærer du teknikken, som er ret nem. Alle kan være med og du behøver sådan set ikke engang vide hvad en nål er. Når teknikken sidder nogenlunde i skabet, kigger vi på hvordan du kan pimpe dit tøj med broderi. Det kan være du vil elske at have et regnbuehjerte på t-shirten eller måske bare et funky ”fuck” på bøllehatten…

Udover at det er pissesjovt at brodere mærkelige ting, så er det også helt vidunderligt at opleve den ro man får af at brodere. Man kan faktisk gå hen og glemme alt omkring en og det er slet ikke så dumt engang i mellem!

Forløb:

  • Første gang får du ild i nålen og lærer de helt basic ting omkring korssting. Du får startkittet ”Fuck bagsiden” udleveret. Der er mønster, stof og nål med.
  • Anden gang skal vi brodere på tøj. Der kan både dekoreres og repareres. Vandopløseligt aida (pissesmart ting der gør det hele meget nemmere) udleveres
  • Tredje og sidste gang taler vi om hvordan du kan lave dine egne mønstre. Det er bare federe at brodere noget man selv har valgt i stedet for et røvsygt æsel-kit fra Disney.


Andre hold i samme kategori