Koreansk begynder (online undervisning)

Mere information

Underviser: Marina Björnsdottir

Dag: Tirsdag 18:30-20:00, hver uge


Start: 5/10

Slut: 14/12

Platform: Teams 

Udbyders af Københavns Kommunes Ungdomsskole

 

Interesserer du dig for k-pop og koreansk kultur? Kunne du tænke dig at lære at læse det koreanske alfabet og lære mere om Korea som land?
Så kan du lære alt dette i ungdomsskolen!

Holdet er for alle, både dig der gerne vil lære koreansk helt fra bunden, og dig der kan lidt i forvejen og gerne vil lære endnu mere.

 

På dette hold lærer vi:

  • At læse og skrive det koreanske alfabet samt simpel koreansk grammatik
  • At føre korte samtaler på koreansk
  • Om koreansk kultur, som fx det at gå i skole i Sydkorea og koreansk mad

Du vil modtage et link til undervisningen et par dage inden undervisningen starter og er du så uheldig, at der er en dag, hvor du ikke kan følge undervisningen live, kan du bare gense undervisningen på et andet tidspunkt, da vi optager undervisningen.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Om underviseren:

Marina underviser i koreansk i ungdomsskolen. I hendes undervisning er det ikke blot sproget, men også den koreanske kultur, der er i centrum. Her vil der være plads til at lære og anvende sproget gennem øvelser, der er tilpasset elevernes personlige interesser - som fx koreansk popkultur. Det vigtigste for Marina er, at der er god stemning og at eleverne har det sjovt mens de lærer.

 

Marina har en bachelorgrad i Koreastudier fra Københavns Universitet. Under uddannelsen tilbragte hun et år i Sydkorea, hvor hun var på udveksling på Yonsei Universitet, samt i praktik hos PSCORE i Seoul. Da Marina er særligt interesseret i det koreanske sprog, har hun været med til flere koreanske oversættelsesprojekter, og har været med til at stifte en koreansk sprogcafé for koreastudier på KU. Herudover har undervist i koreansk sprog hos Koreansk Kulturcenter i København.

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Japansk fortsætter (online undervisning)
Koreansk begynder (online undervisning)
Ugedage tirsdag

Hvor?

Ung Ringsted