Digital art og game design (online undervisning)

Mere information

Underviser:  Rasmus Broe

Start: Torsdag d. 2. september, kører hver uge

Slut: Torsdag d. 7. oktober

Udbydes af Horsens Ungdomsskole

 

Drømmer du om at blive game designer, animator, eller grafiker? I dette forløb vil du lære nogle af de teknikker som professionelle grafiker og game designere bruger, når de laver spil, grafik til internettet, filmplakater, lyddesign eller animation.

Hver uge vil vi arbejde med et nyt emne, men du får også mulighed for at fordybe dig mere i et enkelt område. Vi vil berøre billedbehandling/Photoshop, simpel spilprogrammering, 3D grafik og animation.

Når du er færdig vil du have en bedre ide om mulighederne for at arbejde med digital art, og du vil have redskaber til at arbejde videre selv.

Det kræver ingen forkundskaber af nogen slags. Du skal bare have interesse i emnet, og turde at kaste dig ud i opgaverne. Forløbet foregår online via Teams, og du får brug for en computer eller evt. en chromebook for at kunne deltage.

Rasmus Broe er stifter af Kodelaboratoriet, underviser på Københavns Mediegymnasium og giver kurser i teknologiforståelse ved Københavns Professionshøjskole og rundt om i landet.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 1 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Digital art og game design (online undervisning)
Tegneserie og grafisk novelle (online undervisning)
Billedkunst
Ugedage torsdag

Hvor?

Ung Ringsted