Om UngRingsted

Hvor: UngRingsted bor på Korsevænget 14-16, 4100 Ringsted.

Kontakt: Telefon: 57627650. E-mail: ungdomsskolen@ringsted.dk

Hvem: Ringsted Ungdomsskole tilbyder undervisnings- og fritidsaktiviteter for alle unge i Ringsted Kommune fra de starter i 7. klasse til de fylder 18 år.

Pris: Det er som udgangspunkt gratis at komme i UngRingsteds klubber, og som udgangspunkt gratis at deltage i fritidsundervisningen, mens der er brugerbetaling på rejser, ture og events.

Forsikring: Kommer du til skade på en af UngRingsteds aktiviteter, er det din families ulykkesforsikring, der skal bruges. UngRingsted har INGEN ulykkesforsikring for unge, som deltager i vores aktiviteter. Det betyder, at den unge skal have sin egen ulykkesforsikring for at være dækket, dvs. det er op til den enkelte familie selv at tegne en ulykkesforsikring.
Vi gør opmærksom på, at aktivitet med særlig risiko for uheld, som f.eks. motocross, go-cart, parkour, klatring og sejlads af nogle forsikringsselskaber betragtes som farlig sport.

UngRingsted har ingen forsikring der dækker medbragte ejendele.

På udlandsture er det særligt vigtigt at den unge har en rejseforsikring, som dækker den pågældende tur.

Prøveforberedende undervisning: UngRingsted tilbyder prøverforberedende undervisning i fransk og spansk. Hvis du har ønske om prøveforberedende hold i andre fag, skal du kontakte os.

Specialundervisning: UngRingsted kan tilbyde specialundervisningshold. Hvis du har ønske om specialundervisningshold, skal du kontakte os.

Ligeledes kan UngRingsted  tilrettelægge undervisning særlig tilrettelagt for unge indvandrere i dansk sprog og danske samfundsforhold. Hvis du har ønsker eller ideer til dette kan du kontakte os.

Personale

Ungdomsskoleleder: Helle Friis-Mikkelsen

Vice-Ungdomsskoleleder: Søren Anders Lund Wollesen

Sekretær: Stine Hedegaard Olsbro

Sekretær: Tina Gregersen

Koordinator for SSP: Jonas Helgesen

SSP Konsulent: Rune Johannes Ohm

SSP Konsulent: Søren Helmersen

SSP Konsulent: Signe Louise Geertsen

Koordinator for klub, fritidsliv og medborgerskab: Anne K B Nikolajsen

Koordinator for fritidsundervisningen: Catharina Almskou Fischer

Koordinator for skole og uddannelse: Sille Larsen

Koordinator for klub syd: Mathias Mathiesen

Projektmedarbejder: Cecilie Williams